Jon Favreau zat bijna niet in de Spider-Man-films

News
woensdag, 22 december 2021 om 13:00
jon favreauf1640079977
Marvel-baas Kevin Feige heeft onthuld dat Happy Hogan, gespeeld door Jon Favreau, oorspronkelijk dood zou gaan in Iron Man 3. Zijn dood is op het laatste moment teruggedraaid.
Iron-man ster Jon Favreau, oftewel Happy Hogan in de Marvel-films, zou mogelijk de MCU vroegtijdig hebben verlaten. Dit heeft Marvel-baas Kevin Feige onthuld op de rode loper voor Spider-Man: No Way Home. Hij vertelde dat een notitie ervoor zorgde dat Happy niet om het leven kwam in Iron Man 3, wat oorspronkelijk wel het idee was.
Favreau bevestigde het verhaal van Feige en vertelde hoeveel geluk hij heeft gehad dat ze naar zijn aantekening hebben geluisterd. Hij zegt blij te zijn deel uit te maken van de MCU en vanaf het begin bij Tom Holland te zijn.
Happy Hogan is de voormalige assistent van Tony Stark en momenteel een belangrijke bondgenoot van Spider-Man, die ook in Spider-Man: No Way Home te zien zal zijn. Daarnaast heeft Jon Favreau de eerste twee Iron man-films geregisseerd.

Meer werk van Jon Favreau

Favreau is een acteur, regisseur, producent en scriptschrijver. Zijn doorbraak als regisseur kwam door de verfilming van Iron Man, maar hij heeft ook andere films geregisseerd waaronder de kerstfilm Elf, Chef en de Star Wars-serie The Mandalorian.

Populair Nieuws