Johnny Depp start TikTok en bedankt fans

News
dinsdag, 07 juni 2022 om 18:15
fantastic beasts johnny deppf1632324596
Zes weken lang was de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard het grote drama dat het internet in zijn greep hield. Inmiddels heeft de jury besloten dat Depp gelijk heeft en Heard hem een behoorlijke schadevergoeding moet betalen. Depp wil zijn fans bedanken voor de steun en dat doet hij via een opvallende weg: een gloednieuw TikTok-account.
Johnny Depp was tijdens zijn rechtszaak tegen Amber Heard uit veel hoeken meer steun dan Amber Heard. Verschillende bewijsstukken waaruit bleek dat Heard Depp had mishandeld keerden veel mensen tegen de actrice. Depp is erg blij met alle steun die hij heeft gehad van zijn fans.
Daarvoor bedankt hij ze dan ook in zijn allereerste post op TikTok. Depp kondigde eerder vandaag aan dat hij een account had gemaakt. Nog voor zijn eerste post haalde hij veel volgers binnen. Zijn eerste post is vanmiddag online gekomen en heeft veel lovende woorden voor de fans van Depps.
Depp bedankt ze voor hun steun en zegt dat ze het juiste hebben gedaan. Hij betreurt dat hij geen andere manier heeft om zijn dank te uiten. Hij ziet zijn fans als zijn “werkgevers” en hoopt dat hij met hen samen vooruit kan kijken.

Johnny Depp maakt album met Jeff Beck

Waarschijnlijk is dit dankbericht niet de enige reden dat Depp een TikTok-account heeft gemaakt. De acteur heeft na een optreden met Jeff Beck bekendgemaakt dat de twee samen een album gaan maken. TikTok zou een goede plek zijn om dat te promoten (zeker vergeleken met andere toekomstige projecten), aangezien het allerlei mogelijkheden heeft om video’s te maken met muziek waar nog copyright op geldt.