‘Deze Jedi keert terug voor Obi-Wan Kenobi’

News
donderdag, 03 maart 2022 om 15:00
star wars obi wan kenobi serief1644487105
Binnenkort verschijnt de serie Obi-Wan Kenobi op Disney+. Er is nog weinig bekend over de inhoud van de serie, maar er lijkt nu een sappig detail gelekt te zijn. Een bekende Jedi zou namelijk terugkeren voor de serie.
Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers voor Obi-Wan Kenobi!
Het lijkt erop dat Obi-Wan Kenobi niet de enige Jedi is die we terug gaan zien in zijn aankomende Disney+ serie. Er wordt nu namelijk beweerd dat Kenobi’s leermeester, Qui-Gon Jinn ook te zien of te horen zal zijn in de serie. Dat vertelt Jason Ward, een betrouwbare insider van Making Star Wars.
Onlang bespraken Ward en Star Wars Santa de mogelijkheid dat we Yoda terug gaan zien in Obi-Wan Kenobi en of dat in levenden lijve of via de Force zou zijn. Hoewel dit met betrekking tot Yoda pure speculatie was, liet Jason Ward in dat gesprek vallen dat hij vergelijkbare vragen had over Qui-Gon Jinn, van wie hij aangaf wel te weten dat hij zal verschijnen.

Wanneer verschijnt Obi-Wan Kenobi op Disney+?

De serie Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei te zien op Disney+. Het is niet officieel bevestigd of Liam Neeson inderdaad te zien of te horen is als Qui-Gon Jinn. Een groot deel van de rest van de cast is wel bekend. Onder hen is Hayden Christensen als Anakin Skywaker en Darth Vader.