Je kunt eindelijk met de Mario Bros. in bad!

News
zaterdag, 25 maart 2023 om 14:00
the super mario bros movie nl st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1687511340
Mario-dag is al geweest, maar deze maand heeft toch nog een Mario-verrassing in petto. Voor de Mario-film is er namelijk een opmerkelijke samenwerking opgezet. Je kunt allerlei Mario-zeepjes en andere badspullen kopen bij Lush.
Als je je gebruikelijke geuren een zeepjes zat bent, kun je nu een opvallend alternatief scoren via Lush. Ter promotie van de Mario-film heeft het zeepmerk namelijk verschillende verzorgingsproducten op de mark gebracht die geïnsprireerd zijn op personages en voorwerpen uit de film. Er is bijvoorbeeld een zeepje in de vorm van een Mario-munt en een bath bomb in de vorm van het bekende vraagtekenblok.
Verder zijn er onder meer body sprays en douchegels die de naam dragen van Mario-personages. Sommige geuren liggen voor de hand: de Princess Peach-producten ruiken bijvoorbeeld naar perzik en ananas. Dat Bowser naar kaneel en limoen ruikt hadden we dan weer niet zien aankomen.

Waar kun je de Mario film Lush artikelen kopen?

Al deze producten zijn verkrijgbaar via de website van Lush, maar ze zijn er in een beperkte oplage. Als er een inwoner van het Mushroom Kingdom is met wie jij graag in bad wil, kun je er dus maar beter snel bij zijn. Op is bij Lush ook daadwerkelijk op.
Als je liever gewoon de film kijkt moet je nog een kleine twee weken geduld hebben. Hij draait namelijk vanaf 5 april in de bioscoop. De laatste trailer is onlangs vertoond in een speciale Nintendo Direct-uitzending.