Je kan nu eindelijk spelen als Geralt in Fortnite

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 18:00
fortnite the witcher geraltf1675785347
Toen het nieuwe seizoen voor Fortnite werd aangekondigd, werd duidelijk dat Geralt of Rivia speelbaar zou worden. We hebben er even op moeten wachten, maar je kan nu eindelijk met The Witcher aan de slag.
Geralt is geen vreemde als het aankomt op cross-overs in gamers. Zo is de monsterjager eerder al opgedoken in SoulCalibur VI en was er recent nog een speciaal event voor The Witcher in de MMO Lost Ark. En nu is het tijd voor de volgende verschijning van Geralt of Rivia in een andere game.
Je kan het geliefde personage nu namelijk vrijspelen in Fortnite. De komst van Geralt in de battle royale shooter was al even bekend, want dat was onthuld toen Chapter 4 lanceerde voor de game. Maar nu is Geralt eindelijk echt te krijgen voor spelers.
Om zelf met de witcher aan de slag te gaan moet je ten eerste in het bezit zijn van de Chapter 4 Season 1 Battle Pass. Daarna moet je een aantal quests voltooien, die te vinden zijn op de website van Fortnite. Zo moet je onder andere net doen alsof je in Kaer Morhen bent.

Meer The Witcher in Fortnite

Naast de character skin van Geralt zijn er ook nog andere cosmetics vrij te spelen in Fortnite die te maken hebben met The Witcher. Zo is er een Weapons of the Witcher Back Sling, een Igni Sign Emote, een Witcher’s Steel Sword Pickaxe en zelfs een Geralt of Rivia Loading Screen. Hoog tijd dus voor liefhebbers van de franchise om in de wereld van Fortnite te duiken.