Veel kritiek rondom de nieuwe Michael Jackson-film

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 18:30
michael jackson high res version 4518178333f1675699571
De aangekondigde film van Michael Jackson en zijn leven wekt veel nieuwsgierigheid op bij fans, maar krijgt momenteel ook een lading kritiek over zich heen. De regisseur van Leaving Neverland Dan Reed heeft commentaar op de film en zegt dat het zou gaan om verheerlijking van een man man die kinderen misbruikte.
De documentaire Leaving Neverland gaat over meerdere mannen die vertellen dat ze als kind zijn misbruikt door Michael Jackson. De documentaire kwam in 2019 uit en kreeg veel positieve en negatieve reacties. Zowel Fans als familieleden van Michael Jackson noemen de documentaire een film vol valse beschuldigingen en leugens. Dan Reed laat weten dat hij denkt dat de film de problematiek rondom Michael Jackson links laat liggen.
Lionsgate zal de film produceren en laat alvast weten dat de aankomende film alle aspecten laat zien van Michaels leven, ook de controversiële kant. Op welke manier dit zal zijn is nog onduidelijk.
De film werd in januari aangekondigd en is momenteel in productie. De film gaat ‘Micheal’ heten en zijn neefje Jaafar Jackson zal zijn oom vertolken in de rol van Micheal Jackson. Antoine Fuqua (Training Day) zal de film regisseren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties