Je bent niet alleen in Star Wars Jedi: Survivor

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 12:30
star wars jedi survivorf1658739655
Het langverwachte vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order komt binnenkort uit. Het is al meerdere keren gebleken dat Star Wars Jedi: Survivor op een aantal vlakken afwijkt van zijn voorganger. Nu licht Respawn bijvoorbeeld uit dat Cal Kestis dit keer niet altijd alleen is (via IGN).
Hoewel Star Wars Jedi: Survivor weer een single-player avontuur wordt, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat Cal altijd maar in zijn eentje over onbekende planeten struint. In Fallen Order werd hij weliswaar ondersteund door vrienden op het schip, maar in de nieuwe game zullen verschillende personages hem daadwerkelijk vergezellen tijdens zijn avontuur. Deze compagnons zullen grotendeels automatisch meevechten tijdens je avontuur en ook beschikken over een aanval die je op commando kan laten uitvoeren.
Maar daar blijft het niet bij. Zo kan het voorkomen dat een reisgenoot automatisch reageert op een actie die jij doet voor een vernietigende combo, waar je zelf misschien ook weer op voort kan bouwen. Voor die combo’s zijn geen tutorials, het idee is dat ze natuurlijk overkomen, zoals de vaak spontane samenwerkingen in de films.
Het eerste personage dat je tegenkomt dat zich op deze manier bij je aansluit is Bode Akuna. Hij is in trailers al te zien geweest en beschikt over een jetpack die een gevaarlijke luchtaanval mogelijk maakt. Wie er nog meer meereist is niet bekend.

Nog steeds alleen op avontuur in Star Wars Jedi: Survivor

Dat je af en toe vergezeld wordt door een ander personage betekent overigens niet dat je in Star Wars Jedi: Survivor nooit meer alleen bent. Zo komen deze personages niet met je mee als je aan het backtracken bent voor optionele content. Waarschijnlijk zullen er ook genoeg delen van het verhaal is waarbij er even niemand met Cal mee gaat.

Populair Nieuws