‘Dit is de releasedatum van de Elden Ring DLC’

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 11:00
e9zkhagxmaucn5toriginalf1634545077
Elden Ring is van zichzelf al geen kleine game, maar hij wordt nog groter. FromSoftware heeft namelijk een grote uitbreiding in ontwikkeling. Daar is nog niet zo heel veel over bekend, maar er gaat nu een mogelijke releasedatum rond.
Elden Ring-fans kunnen mogelijk vroeg in 2024 weer op avontuur in The Lands Between. Er gaat namelijk een gerucht rond over de release van Shadow of the Erdtree dat beweert dat de DLC in februari verschijnt. Om precies te zijn zou hij op 5 februari beschikbaar zijn.
YouTuber Ziostorm, die in het verleden wat juiste informatie had over Elden Ring, deelt dit gerucht op Twitter. Hij houdt wel een slag om de arm, want hij geeft aan dat de bronnen waarvan hij de releasedatum heeft gehoord niet geverifieerd zijn. Ze zouden enig inzicht tonen, maar nog niet concreet hebben bewezen dat ze juiste informatie hebben.

‘Shadow of the Erdtree DLC wordt getoond tijdens Game Awards’

Als de bronnen van Ziostorm het bij het rechte eind hebben, horen we meer over Shadow of the Erdtree tijdens The Game Awards in december. Het is geen al te wilde gok dat FromSoftware iets laat zien tijdens het evenement. De studio deelt vaker iets groots tijdens Geoff Keighley evenementen en Keighley bracht onlangs een bezoekje aan FromSoftware.
Het duurt nog even voor The Game Awards plaatsvinden. Het evenement wordt namelijk gehouden op 7 december. Door het tijdsverschil betekent dat waarschijnlijk dat Nederlandse kijkers in de vroege uren van 8 december kunnen kijken.