Nieuwe beelden Uncharted-film op Twitter

News
maandag, 04 januari 2021 om 8:15
uncharted nathan drakef1639658089
Na schijnbaar eindeloze problemen is de Uncharted-film vorig jaar dan toch echt in productie gegaan. Er kunnen dan ook langzaam beelden uit de film vrijgegeven worden. Het officiële Twitter-account van de film heeft vier nieuwe foto’s vrijgegeven.
De nieuwe beelden geven nog niet veel prijs. Er zijn bijvoorbeeld geen nieuwe shots van Tom Holland in kostuum als Nathan Drake (al heeft Holland zijn kostuum wel eerder getoond op Instagram). Ook andere personages zijn afwezig in de foto’s.

Wat is er in de beelden van de Uncharted film te zien?

De nieuwe beelden lijken eerder een sfeerimpressie van de film dan onthullende beelden. Zo zien we een aantal oude (schat)kaarten en een standbeeld dat geclaimd is door spinnen. In twee van de foto’s is een kruisvormige sleutel te zien. Deze zou in de film een belangrijk voorwerp kunnen zijn.

Uncharted-film eindelijk in zicht

De Uncharted-film is al onwaarschijnlijk lang in ontwikkeling. De film heeft heel wat regisseurs versleten en heeft al meerdere releasedata gehad. Maar de film wordt nu dan toch echt gemaakt en het lijkt erop dat hij klaar kan zijn voor de huidige releasedatum van 15 juli 2021.
De film zal een prequel zijn voor de games. Vandaar dat Tom Holland gecast kon worden als Nathan Drake: dat personage zal namelijk behoorlijk jonger zijn dan in de games. Naast Tom Holland zullen Mark Wahlberg en Sophia Ali in de film te zien zijn als respectievelijk Sully en Chloe Frazer.