Jamie Dornan speelt in Heart of Stone met Gal Gadot

News
donderdag, 03 februari 2022 om 8:30
2022 02 02 jamie dornan a private warf1643819201
Naast Gal Gadot, de bekende actrice achter Wonder Woman, doet nu ook Jamie Dornan mee aan de spionagethriller Heart of Stone. Je kunt de acteur kennen uit films als Robin Hood, Belfast en de Fifty Shades-reeks.
Deadline laat weten dat Gadot en Dornan samen gaan werken in de nieuwe film Heart of Stone, die binnenkort op Netflix te zien zal zijn. De film moet een eerste opzet zijn voor een potentiële franchise. Welke rollen Dornan en Gadot precies op zich zullen nemen is onbekend. Waarschijnlijk speelt Dornan een sidekick van Gardot, maar het is ook mogelijk dat hij de rol van de slechterik op zich neemt. Het doel van Heart of Stone is om films te maken als Mission Impossible of James Bond, maar met een vrouwelijke actrice in de hoofdrol.
Zoals gewoonlijk bij nieuwe films is er nog maar weinig duidelijk over de release, plot en de verschillende karakters. De productie is in ieder geval nog niet begonnen. Het script is geschreven door Greg Rucka en Allison Schroeder. Beiden hebben al zat ervaring om een prima script te leveren. Tom Harper neemt de regie van de film op zich.

Deze concurrentie krijgt Netflix erbij!

Nu er steeds meer streamingdiensten naar Nederland komen moet alles uit de kast getrokken worden om meer abonnementen binnen te slepen. Netflix gaat daarom na Heart of Stone nog veel meer originele content uitbrengen, zoals een film met Mark Ruffalo en Ryan Reynolds. Vanaf 8 februari heeft HBO Max zijn debuut in Nederland, en binnenkort zullen Nederlanders ook een abonnement op Viaplay kunnen nemen. Het aanbod aan streamingdiensten neemt dan ook flink toe.