Jagers en vissers worden in Red Dead Online in het zonnetje gezet

News
woensdag, 27 januari 2021 om 13:00
red dead online kampvuurf1611741945
Kan je niet genoeg krijgen van het jagen op dieren in Red Dead Online, of het nu is met een hengel of boog, dan heb je mazzel. Deze week worden jagers en vissers namelijk in het zonnetje gezet in de game.
In Red Dead Online kan je in elke stad terecht voor een warme maaltijd of een comfortabel bed. Ben jij alleen meer van de great outdoors en verkies je een natuurlijke bodem onder je bed en in je maag, dan moet je deze week zeker een bezoekje brengen aan het online Wilde Westen.
Elke speler die namelijk de aankomende dagen een kampvuur aanlegt, krijgt meteen drie gratis Collectibles en voor het inloggen alleen al krijg je 50 Small Game Arrows en vijf stuks Gun Oil afgeleverd bij je kamp. Breng je een bezoekje aan Gus MacMillan om één van zijn unieke waren te maken, dan krijg je een gratis hoed naar keuze (onder Rank 15) en 50 procent korting op een paar laarzen.

Spullen inslaan voor de jacht

Het is leuk om op wild te gaan jagen of een middag te vissen in de rivier, maar daar heb je natuurlijk wel de nodige spullen voor nodig. Gelukkig zijn er deze week veel aanbiedingen op het gebied van de jacht. Zo is er 50 procent korting op alle Fishing Lures, Predator Baits en Herbivore Baits, 40 procent korting op alle Tonic Crafting Pamphlets, de boog en de Improved Bow en ook nog eens 30 procent korting op Weapon Crafting Pamphlets en hengels.
Gus MacMillan houdt ondertussen ook zijn eigen uitverkoop, met 40 procent korting op alle kleding in zijn winkel en 30 procent korting op alle Trinkets en Improved Bow Variants. Wil je je dus kleden en uitrusten als echte jager, dan is nu het ideale moment!

Populair Nieuws