Jack Black weet al wie Wario moet spelen in Mario-film vervolg

News
zaterdag, 08 april 2023 om 12:30
wariowaref1623774952
Een vervolg op The Super Mario Bros. Movie is nog niet aangekondigd, maar als het aan Jack Black ligt is Wario de slechterik in de volgende film. Ook weet hij al wie perfect is voor deze rol.
Als je aan iemand vraagt wie de slechterik is in de wereld van Mario, krijg je geheid als antwoord ‘Bowser’. Ook in The Super Mario Bros. Movie is hij weer de grote vijand, maar zal dat weer het geval zijn in een eventueel vervolg? Jack Black is daar niet zo zeker van. ‘’Het is niet vanzelfsprekend dat Bowser terugkeert,’’ aldus de acteur in een interview met GameSpot.

Iedere Mario-film een andere slechterik?

Hij wijst naar de Kung Fu Panda-films, waarin elke film een nieuwe vijand had. Eventuele nieuwe Mario-films gaan volgens de acteur wellicht hetzelfde doen. De interviewer suggereert daarop dat Mario Bowser in een goed persoon kan veranderen in een vervolg, een idee dat Black wel ziet zitten.
‘’Weet je, wat als er een nog machtigere, nog kwaadaardigere slechterik is? Dan moet ik misschien worden ingeschakeld om Mario en de rest te helpen ons universum te verdedigen tegen een andere onzichtbare macht van het kwaad. Denk jij wat ik denk?’’
Volgens de interviewer begint hij dan te praten als een dramatische verteller in een trailer. ‘’Wario. Pedro Pascal is Wario.’’
Mocht Pedro Pascal inderdaad Wario gaan spelen, zou dat niet de eerste keer zijn dat hij een Mario-karakter speelt. In een Saturday Night Live-sketch speelde hij al Mario. Uiteraard is het afwachten of Nintendo, Illumination en Pascal zelf het idee van Black zien zitten.

Populair Nieuws