Nieuwe Bachelor is bekendgemaakt door Videoland

News
vrijdag, 17 september 2021 om 11:00
videolandf1665554834
De nieuwe Bachelor voor deze gelijknamige realityserie op Videoland is bekendgemaakt. Namelijk niemand minder dan Thomas van der Vlugt.
Binnenkort is Thomas dus in deze serie reeks op Videoland te zien als de Bachelor. In dit programma gaat Van der Vlugt op zoek naar zijn droomvrouw. We kennen Thomas ook wel van StukTV, waar hij samen met drie vrienden meerdere programma’s presenteert. Zo kennen wij de enorm populaire Roadtrippers, en de nieuwste serie Locatie Onbekend.
“Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen mag kiezen, maar ergens ook wel vervelend omdat ik sommige naar huis zal moeten sturen,” aldus Thomas tegenover RTL Boulevard.
In het programma leert Thomas een groep vrouwen kennen. Aan het einde van alle afleveringen houdt Thomas er eentje over. Door iemand aan het eind van de aflevering geen roos te geven, stem de Bachelor diegene weg. Het is een afvalrace waarin Thomas zijn ware liefde moet gaan ontmoeten. Waar het programma opgenomen wordt is nog niet duidelijk. Wel kunnen deelnemers zich vanaf gisteren al aanmelden.

De vorige Bachelors

Voorheen zagen we in dit programma het gezicht van Tony Junior als de Bachelor. In een editie daarvoor, waarin in plaats van een man een vrouw op zoek ging naar de ware, zagen we Gaby Blaaser in de rol van de Bachelor. Nu is het dus weer de beurt aan een man om liefde te vinden.
Voorheen gingen er al geruchten rond dat Thomas de nieuwe Bachelor zou worden, maar de manager van Thomas liet er nog niks over los. Nu is dus officieel bekendgemaakt dat deze stoere bink mee zal doen.

Populair Nieuws