Among Us update heeft nieuwe rollen en winkel

News
donderdag, 11 november 2021 om 9:00
among usf1622815052
De game Among Us heeft een nieuwe update gekregen. In deze update kunnen bemanningsleden nieuwe rollen hebben binnen het spel. Ook wordt er een winkel toegevoegd voor cosmetische items om je avatar mee te customisen.
Er is een nieuwe update voor de populaire game Among Us. De update bevat nieuwe rollen voor de bemanningsleden. Dat zijn de Scientist, Engineer, Guardian Angel en Shapeshifter. Verder zijn er achievements en een digitale winkel toegevoegd aan de game.
De Scientist en Engineer zijn beide crewmates. De Scientist kan het vitals-paneel dat op veel maps te vinden is op elk moment zien. Zo kan hij of zij op elk moment zien of er iemand dood is. De Engineer kan net zoals de impostor de ventilatieopeningen gebruiken.
De Guardian Angel kan overlevende crewmates beschermen. De speler met deze rol kan namelijk een schild oproepen voor crewmates. De Shapeshifter-rol is voor dat impostors en zorgt dat ze zich kunnen vermommen als een crewmate. Of en hoe vaak deze nieuwe rollen worden uitgedeeld bij het starten van een potje kan natuurlijk aangepast worden.

Among Us update brengt ook 'battle pass'

Naast de nieuwe rollen is er ook een nieuwe winkel toevoegd. In de winkel kan je cosmetics kopen. De store bevat hoeden, huisdieren, skins en naamplaatjes. De skins zijn ook in bundels te verkrijgen. De game heeft ook haar eigen Battle Pass-achtige progressiesysteem. Je kan de items kopen via twee soorten valuta. Je hebt Beans die je krijgt door het spel te spelen en Stars die je met echt geld moet kopen om ze te bemachtigen.
In Among Us moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl één of twee impostors de bemanning proberen te vermoorden. De crewmates moeten achterhalen wie de impostor is om het spel te winnen. Het spel kwam in 2018 uit, maar werd in 2020 plotseling razend populair. Het is te spelen op PC, Android, iOS en Switch. De game komt later dit jaar naar PlayStation en Xbox consoles.