Is Ghost of Tsushima 2 in de maak?

News
woensdag, 02 maart 2022 om 8:00
ghosts of tsushimaf1660489492
Het lijkt erop dat Ghost of Tsushima een vervolg gaat krijgen. Volgens PlayStation LifeStyle wijzen de vacatures op de site van ontwikkelaar Sucker Punch Productions naar een nieuwe game over samurai Jin Sakai.
Ghost of Tsushima werd door zowel critici als het grote publiek goed ontvangen. In de eerste drie dagen verkocht de game wereldwijd maar liefst 2.4 miljoen exemplaren. Het succes leidde al snel tot de aankondiging van een verfilming met regisseur Chad Stahelski van de John Wick-films aan het roer. Een vervolg op de game zou een logische volgende stap zijn.

Komt Ghost of Tsushima 2 eraan?

Op de site van Sucker Punch Productions zegt het bedrijf op zoek te zijn naar een Senior Combat Designer en een Technical Combat Designer. Beide posities vereisen dat je Ghost of Tsushima gespeeld hebt en dat je de kernsystemen van de game begrijpt.
Dit is geen bevestiging dat er ook werkelijk een vervolg komt, maar het suggereert wel dat de studio de kernsystemen van Ghost of Tsushima wil uitbreiden en verbeteren. Ook mogelijk is dat in plaats van een vervolg, er een spin-off in de maak is.
Mocht er inderdaad een nieuwe game over Jin Sakai in de maak zijn, zal het nog even duren voor we ermee aan de slag kunnen. Sony Interactive Entertainment staat er namelijk om bekend PlayStation Studios tijd en ruimte te geven voor projecten.