Game releases maart 2022 - Kirby en Tiny Tina’s Wonderlands!

Article
dinsdag, 01 maart 2022 om 20:00
tiny tinas wonderlands 3f1645549107
Het zonnetje komt weer langzaam kijken, maar het blijft nog wat aan de koude kant. Gelukkig is er binnen deze maand genoeg te doen. Dit zijn de game releases van maart 2022!
Eén ding is zeker: er is in maart 2022 genoeg te kiezen. Nemen we bijvoorbeeld 25 maart onder de loep, dan kunnen we op die dag alleen al kiezen uit Kirby and the Forgotten Land, Ghostwire: Tokyo en Tiny Tina’s Wonderlands. Dat dekt misschien niet alle smaken, maar het is veel variatie voor één dag.

Bovendien biedt de rest van de maand ook heel wat verschillende. Race-fanaten kunnen bijvoorbeeld al vroeg in de maand hun hart ophalen. Op 4 maart verschijnt namelijk Gran Turismo 7.

Ook RPG-liefhebbers hebben iets om naar uit te kijken. Strategen kunnen aan de slag met Triangle Strategy, uit de stal van Octopath Traveler. Houd je meer van action-RPG’s, dan kun je een interpretatie van de eerste Final Fantasy beleven in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Wat zijn de game releases van maart 2022?

Er komen verschijnen in maart 2022 nog veel andere games dan we hierboven al hebben uitgelicht. Denk bijvoorbeeld aan de update van GTA V, voor wie er nog niet op uitgekeken is. Dat en meer vind je in de overzichten hieronder.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Zoals je ziet is er deze maand keuze genoeg om te gamen. Maar mocht het toch een beetje tegenvallen, kijk dan nog eens bij de releases van februari. Die vielen ook niet tegen, dus wellicht vind je daar je nieuwe avontuur.

Populair Nieuws