Is dit hoe groot de DualSense controller is?

  Sony heeft al veel laten zien van de nieuwe PlayStation 5 en heeft met de nieuwe DualSense een bijzondere opvolger van de DualShock. Wat tot nu toe nog niet duidelijk was, is hoe groot de controller precies wordt. Via resetera is er nu een foto gelekt die een idee kan geven hoe groot de DualSense precies wordt.

  In een post op Resetera heeft gebruiker Lant_war een foto getoond van de DualSense met daarbij een hand. ALs deze foto echt is, kan dit een idee geven van de grootte van de controller. Hoewel handgroottes natuurlijk verschillen, lijkt de controller behoorlijk groot. Of de foto daadwerkelijk de echte DualSense is moeten we natuurlijk nog even afwachten, de controller is naast deze foto nog niet in het wild gesignaleerd.

  Sony

  DualSense op de foto vastgelegd

  De onthulling van de DualSense controller was een flinke verrassing. Waar iedereen rekening hield met een directe opvolger van de Dualshock 4, hernoemde Sony de nieuwe controller voor de PlayStation 5 naar DualSense. De reden daarvoor lag in een flink herontwerp van de controller, waarbij onder anderen haptische feedback toegevoegd is aan de beide triggers. Om nog extra duidelijk te maken dat de DualSense hoort bij de PlayStation 5 heeft hij een vergelijkbaar, vooral wit kleurenschema gekregen. Ook de Share knop is verdwenen, in plaats daarvan krijgt de DualSense een Create knop. Interessant is dat Sony een patent heeft geregistreerd om van kleine stukjes gameplay je eigen mini-game te kunnen maken. Mocht Sony die functie met de PS5 gaan supporten, dan is de kans groot dat deze onder de Create-knop komt te zitten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.