Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 26)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Jim Jefferies: Intolerant en The Old Guard.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van Stateless, The 100 en Snowpiercer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Jim Jefferies: Intolerant

   Sinds 7 juli op Netflix

   Tussen verhalen over een rampzalige date gaat Jim Jefferies in op generatieverschillen, zijn eigen onhebbelijke gewoonten en de verschuivende grenzen in stand-upcomedy.

  • Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

   Sinds 8 juli op Netflix

   De markante, goedhartige en befaamde astroloog Walter Mercado verdween op het toppunt van zijn roem. Deze aangrijpende docu laat zien wat er is gebeurd.

  • The Claudia Kishi Club

   Sinds 10 juli op Netflix

   Aziatisch-Amerikaanse creatievelingen brengen in deze korte documentaire een eerbetoon aan het personage uit 'Baby-Sitters Club' dat afrekende met stereotypering.

  • The Old Guard

   Sinds 10 juli op Netflix

   Vier onsterfelijke strijders die de mensheid al eeuwenlang beschermen, worden opgejaagd om hun mysterieuze krachten, net wanneer ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken.

  Nieuwe films op Netflix

  • Gat in die Muur

   Sinds 10 juli op Netflix

   Een vrijgevochten man krijgt de diagnose darmkanker en begint aan een verhelderende roadtrip met zijn zoon door Zuid-Afrika.

  • Only

   Sinds 9 juli op Netflix

   Een stel moet een zelfopgelegde quarantaine doorstaan en uit handen van de autoriteiten blijven na de uitbraak van een geheimzinnig en voor vrouwen dodelijk virus.

  • PNL - Dans la légende tour

   Sinds 5 juli op Netflix

   In de Bercy Arena in Parijs geeft het Franse rapduo PNL een spetterend optreden met populaire nummers van onder andere hun album Dans la légende.

  • Superjuffie

   Sinds 10 juli op Netflix

   Een lerares probeert haar geheime superkrachten verborgen te houden, maar als er een tijger uit de dierentuin verdwijnt, moet ze met haar leerlingen in actie komen.

  Nieuwe series op Netflix

  • De heldenverhalen van kapitein Onderbroek in de ruimte

   Sinds 10 juli nieuwe afleveringen

   Beste vrienden Sjors en Harold zijn samen met hun klasgenoten en tirannieke directeur gerekruteerd voor een mysterieuze missie in de ruimte.

  • Down to Earth with Zac Efron

   Sinds 10 juli nieuwe afleveringen

   In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

  • Japan Sinks: 2020

   Sinds 9 juli nieuwe afleveringen

   Rampzalige aardbevingen verwoesten Japan. Het doorzettingsvermogen van een familie wordt op de proef gesteld tijdens een overlevingstocht door de zinkende eilandengroep.

  • O Crush Perfeito

   Sinds 10 juli nieuwe afleveringen

   In deze realityshow gaan zes singles ieder op vijf verschillende blind dates op trendy stadslocaties in Brazilië. Wie kiezen ze voor een tweede date?

  • Stateless

   Sinds 8 juli nieuwe afleveringen

   Vier vreemden − een vrouw op de vlucht, een moedige vluchteling, een bureaucrate en een vader met problemen − treffen elkaar in een Australisch immigratiedetentiecentrum.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Hallo Ninja

   Sinds 10 juli nieuwe afleveringen

   Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.

  • The Protector

   Sinds 9 juli nieuwe afleveringen

   Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.