Is 'A Grain of Truth' te zien in The Witcher seizoen 2?

News
woensdag, 23 december 2020 om 15:30
the witcher geralt temeriaf1581937617
Er is weer nieuwe informatie over seizoen 2 van The Witcher online gekomen. Netflix heeft namelijk de eerste pagina van het script van het seizoen online gezet. Uit deze eerste pagina lijkt het erop dat ‘A Grain of Truth’ verteld gaat worden. Dit is een kort verhaal uit ‘The Last Wish’, wat chronologisch gezien het eerste Witcher boek is.

Meerdere hints

De dialoog uit het stukje is bijna identiek aan de woorden in A Grain of Truth, maar in het verhaaltje gebeurt ook iets anders. Een handelaar en zijn vrouw worden gedood door een geheimzinnig beest. Dit doet dan weer denken aan een ander verhaal uit Witcher boek ‘Sword of Destiny’ genaamd ‘Something More’.
Dat is niet het enige, want we weten ook al dat Kristofer Hivju, die je mogelijk kent als Tormund uit Game of Thrones, de rol van een man genaamd Nivellen op zich zal nemen in seizoen 2 van The Witcher. Dit is een andere hint dat ‘A Grain of Truth’ verfilmd zal worden in de serie. We zullen nog niet vertellen waarom, want dit zou nog wel eens een spoiler kunnen zijn.

Weinig bekend

Nog altijd weten we maar een beperkt aantal dingen over het tweede seizoen van The Witcher. Er is nog geen trailer of releasedatum uit de doeken gedaan. Wel zijn er al een aantal personages en castleden bekendgemaakt, waarvan wij ontzettend benieuwd zijn hoe hun rol er precies uit zal gaan zien. De productie van de serie werd, zoals veel andere films en series, in de weg gezeten door het coronavirus, waardoor seizoen 2 pas een stuk later komt dan in eerste instantie gepland was.

Populair Nieuws