‘Geen concessies voor Gran Turismo 7 op PS5’

News
woensdag, 23 december 2020 om 15:00
gran turismo 7f1592574027
Ben jij een grote racefan en kan je eigenlijk niet wachten op de release van Gran Turismo 7? Goed nieuws! Want Kazunori Yamauchi, de CEO van ontwikkelaar Polyphony heeft aangegeven dat ze geen concessies gaan maken tijdens de ontwikkeling Gran Turismo 7 voor de PlayStation 5.

Oog voor detail

Yamauchi gaf dit recent aan in een interview tijdens de FIA Turismo Championship 2020. De CEO sprak onder andere over Gran Turismo 7 en gaf daarover aan dat er veel aandacht gaat naar de details en dat er tijdens het ontwikkelen veel aandacht wordt geschonken aan de productiestijl:

“In Japan zeggen ze dat goddelijkheid tot leven komt in de details en daar ben ik het helemaal mee eens. We maken geen concessies en alle 200 medewerkers streven naar het beste”.

Wanneer verschijnt Gran Turismo 7?

Als we de woorden van de CEO moeten geloven krijgen we in 2021 dus een mooie Gran Turismo game erbij. Maar wanneer komt Gran Turismo dan uit? Helaas moeten we daar op dit moment nog naar gissen. We weten dat het ergens in 2021 is, maar een officieel releasedatum hebben we nog steeds niet. Eerst werd er voor de game aangegeven dat de release zou plaatsvinden in de eerste helft van 2021. Sindsdien is de trailer die deze periode meldde alleen aangepast door Sony en wordt er geen releasedatum meer vermeld. Het is dus nog even gissen naar het moment waarop we met Gran Turismo 7 aan de slag kunnen.