iPhone 15 Pro krijgt ultra dun glas

News
zondag, 09 april 2023 om 15:30
20220920 iphone 14 pro 6f1663700070
Via Twitter is een nieuwe leak naar boven gekomen die claimt dat de iPhone 15 Pro mega dun glas krijgt. De leaks rondom de iPhone 15 komen langzaam maar zeker op een mooi tempo binnen met als laatste nieuws een dunner soort glas dan zijn voorganger.
Een welbekende leaker op Twitter laat, met behulp van screenshots, zien dat de dikte van het glas van de iPhone 15 Pro slechts 1.55mm zal zijn. De voorganger op de iPhone 15 Pro, de iPhone 14 Pro, had een dikte van 2.1mm. Een degelijk verschil dus tussen beide telefoons en eentje waar menig Apple gebruiker alleen maar blij van wordt. Let wel op dat de reguliere iPhone 15 dezelfde dikte zal hebben als de iPhone 14 Pro van 2.1mm dus. Alleen de Pro versie van de toekomstige telefoon zal dit ultra dunne glas hebben. Ook de hoeken zijn iets ronder gemaakt
Dit is slechts één van de vele geruchten die al rondgaan over de iPhone 15. Zo is voorheen al uitgekomen dat de mute schakelaar van de nieuwe mobiel een make-over gaat krijgen en handiger wordt. Zo wordt de bekende mute-knop van de iPhone geen schakelaar die je omzet, maar een normale knop die je in kan klikken. De knop kan opnieuw gemapped worden, om deze een andere actie uit te laten voeren. Nu kan je deze knop bijvoorbeeld ook gebruiken om screenshots te maken.

Verwijderen van simkaartslot

Een ander gerucht dat de ronde doet is dat de iPhone 15 geen simkaartslot meer gaat krijgen en je dus verplicht bent om een eSim abonnement te nemen. Dit besluit wordt waarschijnlijk genomen omdat de iPhone 14 in Amerika al geen simkaartslot meer heeft en de fabrikant de verschillen tussen de telefoons uit de EU en die uit Amerika zo klein mogelijk wil houden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties