'iPhone 12 release deels pas in november'

News
maandag, 17 augustus 2020 om 10:00
Het rommelt flink bij Apple. Het multimedia-bedrijf dat bekend is om haar iPhone en Macs komt dit jaar door het coronavirus pas een stuk later met haar nieuwste telefoon. De iPhone 12 wordt namelijk flink uitgesteld en volgens betrouwbare insider Jon Prosser komt de release zelfs nog later dan oorspronkelijk gedacht.
Volgens de insider zijn intern de nieuwe data duidelijk waarop onder andere de iPhone 12 release wordt aangekondigd. De data is als volgt:
  • Apple Watch - Week 37
  • Apple iPad - Week 37
  • iPhone 12 event - Week 42
  • iPhone 12 pre-orders - Week 42
  • iPhone 12 release - Week 43
  • iPhone 12 Pro pre-orders - November, data nog onduidelijk
  • iPhone 12 Pro release - November, data nog onduidelijk
Prosser maakt wel duidelijk dat er mogelijk nog wat geschoven kan worden in de data, maar houdt voor nu deze meest recente update aan. Door de gesplitste release van de telefoon kan de release nog wel verschoven worden. Bekijk hieronder de tweet van Prosser.

Eerste iPhone 12 release vanaf midden oktober

Met de data van Prosser is het duidelijk dat de eerste iPhone 12 modellen vanaf half oktober in de verkoop zullen gaan. De release is alleen wel pas compleet wanneer ook het Pro-model in de schappen ligt. Voor nu lijkt het erop dat deze pas in november op de markt verschijnt. Wanneer de telefoon precies in de voor-laatste maand van het jaar komt, is nog onduidelijk. Normaalgesproken komt Apple een maand eerder met haar nieuwste telefoon.
Toch is niet iedereen het eens met de stelling van Prosser. Bloombergs Mark Gurman denkt namelijk dat de data van Prosser niet kloppen, maar levert zelf ook geen alternatieve data. Prosser zegt zelf te hebben gezien dat dit de data zijn die Apple op het moment aanhoudt. Voor nu is het dan ook verstandig om een slag om de arm te houden tot Apple zelf haar producten onthuld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties