Tip: Win een echte proefvlucht met de Flight Simulator 2020 winactie!

  De lancering van Flight Simulator 2020 staat voor de deur, maar je kan misschien meer dan alleen het digitale luchtruim verkennen. Met een winactie georganiseerd door GamesDirect, Microsoft Benelux en Special Air Services B.V. kan je namelijk een echte proefvlucht winnen!

  Flight Simulator 2020 zal vanaf 18 augustus in de fysieke en digitale winkelschappen komen te liggen. Je hoeft de game alleen niet te kopen om ermee aan de slag te gaan. Vanaf releasedag zal de titel namelijk ook beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass Ultimate op de PC en Xbox One, samen met nog veel meer titels die je direct kan spelen.

  Om dat te vieren hebben GamesDirect, Microsoft Benelux en Special Air Services B.V. een wel heel speciale winactie opgezet. De webshop zal namelijk vier proefvluchten in een Cessna 172 gaan verloten onder klanten die tussen 16 en 31 augustus 2020 een Xbox Game Pass Ultimate abonnement van 3 maanden aanschaffen op GamesDirect en zich vervolgens aanmelden voor de winactie. De winnaars zullen persoonlijk worden benaderd door de webshop.

  De proefvluchten zullen 45 minuten duren en staan gepland voor zaterdag 12 september op Vliegveld Teuge - dezelfde dag als de AirFair Teuge 2020! Een cameraman zal je vergezellen in de lucht om de middag vast te leggen voor het nageslacht. Je zal ook geen honger hoeven te lijden, want voor de prijswinnaars zal er een lunch, koffietafel of borrel klaarstaan.

  Meer dan alleen een proefvlucht!

  De Cessna 172 is overigens niet het enige vliegtuig dat je van dichtbij kan verkennen. Het is namelijk ook mogelijk om na de vlucht plaats te nemen in de nagebouwde cockpit van een Boeing 747, waar je gebruik mag maken van de simulator. Wil je je mede-winnaars bovendien overtuigen van jouw vliegskills in de game, dan staat er ook nog een echte Cessna klaar met daarin Flight Simulator 2020 geïnstalleerd. Je zal je dus geen moment vervelen tijdens middag. Ben jij klaar om het luchtruim te verkennen?

  Microsoft Flight Simulator 2020

  Verkijgbaar vanaf 18 august 2020

  Meer over deze game
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.