Komt iPhone 12 komt hier toch wel met oplader en oordopjes?

  Goed nieuws voor de lezers die in Frankrijk wonen of hun iPhone via Frankrijk willen bestellen, in Frankrijk wordt de iPhone 12 namelijk toch wel met oordopjes en USB-C oplader geleverd. Gaat Nederland Frankrijk achterna?

  Waarom in Frankrijk wel?

  Volgens de officiële webshop van Apple Frankrijk wordt elke iPhone 12 toch wel met een USB-C en oordopjes geleverd. Het besluit komt alleen niet helemaal van Apple zelf, maar Apple is dit verplicht vanwege een Franse wet. In Marianne is er namelijk een regel dat alle smartphones geleverd moeten worden met een zogenaamde ‘handfree-kit’, deze wet is er om kinderen tot 14 jaar te beschermen tegen het potentiële risico van elektromagnetische radiogolven. Omdat deze wet simpelweg niet in Nederland bestaat lijkt het erop dat kopers van een iPhone 12 hier gewoon de accessoires los moeten bij bestellen.

  Ludieke reactie Samsung

  Het nieuws dat Apple stopt met het leveren van oordopjes en een oplader is ook de concurrentie niet ontgaan. Samsung reageerde via haar Facebook-pagina op een ludieke manier op de maatregelen van Apple:

  Je Galaxy geeft je wat je zoekt. Van de meest basale zaken als een oplader, tot de beste camera, batterij, prestaties, geheugen en zelfs een120Hz-scherm op je smartphone.
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.