Reageer en Win: DOOM Eternal DLC goodies-pakket!

  Het einde van de werkweek is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Deze week kunnen we liefhebbers van DOOM Eternal erg blij maken, want om de lancering van de DLC te vieren geven we een tof goodies-pakket weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op drie verschillende bordspellen. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Black Stories Uni Edition is geworden... JimFree!

  De winnaar van De Crew is geworden... bhsadox2!

  De winnaar van Herrlof is geworden... Sayoki!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – DOOM Eternal DLC goodies-pakket

  Op 20 oktober zal de eerste DLC van DOOM Eternal worden gelanceerd: The Ancient Gods! In de explosieve uitbreiding krijgt de Doom Slayer te maken met enorme, eeuwenoude vijanden en mag hij aan de slag met nieuwe wapens en vaardigheden. De bekende demonenslachter is bovendien niet de enige die nieuwe goodies in zijn handen krijgt, want in samenwerking met Bethesda Softworks Benelux mogen we namelijk een prachtig goodies-pakket weggeven ter ere van de DLC lancering! Het pakket bestaat uit:

  • 1x DOOM Eternal T-shirt (maat L)
  • 1x Cap
  • 1x Steelcase
  • 1x Sleutelhanger

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.