Cobra Kai spin off op Netflix zou zomaar eens kunnen

  Hoewel Cobra Kai net zijn derde seizoen heeft gehad, is de fanbase groter dan ooit. De The Karate Kid fans worden nu aangevuld met Cobra Kai fans en de showrunners hebben goud in handen. Intussen komt de ene na de andere mogelijke spin off van de Netflix serie in hun gedachten voorbij.

  Netflix

  Hoewel showrunner Josh Heald en zijn collega's al druk bezig zijn met Cobra Kai seizoen 4, zal dit nog even op zich laten wachten. Intussen moeten we het doen met seizoen 1 tot en met 3, waarin we de spanningen tussen de Miyagi-Do dojo en de Cobra Kai dojo zien. Er is een ware oorlog op komst die in Cobra Kai seizoen 4 op Netflix belooft te escaleren.

  Intussen zijn de showrunners verliefd op de karakters geworden en duikt de ene na de andere mogelijke spin off in hun gedachten op volgens Heald. De kans is dan ook behoorlijk groot dat de serie een spin off krijgt:

  Als je kijkt naar onze carrières, zie je dat we altijd vervolgen hebben kunnen doen. We worden echt verliefd op onze personages. Elke mogelijk spin-off of diepere sprong komt in ons op.

  Josh Heald

  Cobra Kai spin off op Netflix moet wel goed zijn

  Als de serie een spin off of een origin story krijgt, dan moet dit wel het juiste zijn. Het kwaliteitsniveau moet minstens net zo hoog zijn als dat van Cobra Kai. Er wordt volgens Heald altijd aan Karate Kid gedacht, dus een mogelijkheid is er zeker.

  Cobra Kai heeft genoeg personages die een diepere laag kunnen krijgen in een eigen serie. Zo hebben we Kumiko voorbij zien komen in Okinawa en weten we inmiddels dat John Kreese een roerig verleden heeft. Allebei onderdelen van de serie die verder belicht kunnen worden. Daarnaast is er ook nog altijd Mr. Miyagi die al op leeftijd was toen hij Daniel LaRusso ontmoette. Een origin verhaal rondom deze man zou ook nog een optie zijn.

  Wat zou jij willen zien als Cobra Kai spin off? Laat het weten in de reacties hieronder!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.