Internet van KPN wordt binnenkort duurder

News
donderdag, 01 juni 2023 om 15:30
kpn logo grijs blauw 181130 114213f1589439727
Wie een internetabonnement heeft bij KPN moet binnenkort meer gaan betalen. In verband met de inflatie gaan de prijzen omhoog. Wel probeert KPN de schade aan je portemonnee te beperken.
Binnenkort gaan de prijzen van internet, tv en vast bellen bij KPN omhoog. De provider laat dat weten via de website. De prijzen worden aangepast aan de inflatie in Nederland.
Maar dat wil niet zeggen dat de verhoging gelijk is aan de inflatie. De inflatie over 2022 is volgens het CBS 10 procent en KPN heeft besloten dat de prijzen met maar 6,4 procent omhoog gaan. Ook vorig jaar besloot de provider om de prijzen met een kleiner percentage dan de inflatie te verhogen.

Wanneer gaat de nieuwe KPN prijs in?

De prijsstijging gaat in per 1 juli en zal nooit hoger zijn dan 4 euro per maand per abonnement. Niet alle abonnementen zullen dezelfde prijsverhoging krijgen. KPN neemt contact op met klanten om te melden wat er in hun specifieke situatie verandert. De prijsverhoging wordt vervolgens automatisch doorgevoerd.
Mocht je het niet eens zijn met de prijsverhoging, dan is het goed om te weten dat je niet in alle gevallen zomaar weg kunt bij KPN. Inflatiecorrectie is volgens de algemene voorwaarden geen geldige reden om een abonnement voor het einde van je contract op te zeggen. Mocht je toch een lopend contract op willen zeggen, dan kan het dus zijn dat je daar extra voor moet betalen.

Populair Nieuws