Bungie toont gewilde Destiny 2-feature in nieuwe trailer

News
zaterdag, 05 februari 2022 om 10:30
destiny 2 crossplayf1613402238
Bungie heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Destiny 2: The Witch Queen. In de video zien we beelden van een gewilde nieuwe feature.
Er is een nieuwe trailer uitgebracht van de DLC The Witch Queen voor Destiny 2. De uitbreiding zal op 22 februari lanceren, en laat een glimp zien van het aankomende crafting-systeem van de game.
Zo staat er in de trailer "Beheers het nieuwe crafting-systeem en maak aangepaste wapens met unieke combinaties van mods, shaders en geavanceerde stat-pools.” Verder toont de trailer ook een blik op de nieuwe wapens die naar de game komen. Zo komen er onder meer de Grand Overture, Parasite en Osteo Striga.
Eerder deze week gaf Bungie al aan dat The Witch Queen op schema ligt om de meest vooral bestelde uitbreiding in de geschiedenis van Destiny 2 te worden. Meer dan een miljoen spelers zouden het product hebben gekocht voor de release.
Eind vorig jaar werden er ook nieuwe wapens toegevoegd in Destiny 2. Deze wapen waren geïnspireerd op de wapens uit Halo. Dit deed Bungie omdat de Halo reeks maar liefst 30 jaar bestaat.

Bungie overgenomen door Sony

Onlangs is Bungie ook overgenomen door Sony voor 3,6 miljard dollar. De overname zal volgens Sony ervoor zorgen dat spelers van Destiny 2 niks veranderen en de game gewoon beschikbaar zal blijven op meerdere platformen. Verder zou Bungie in de toekomst als onafhankelijke ontwikkelaar haar games op meerdere platformen mogen uitbrengen.

Destiny 2 is beschikbaar op de PS4, PS5, PC en Xbox One.