Update - Instagram storing trapt weekend af

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 21:38
instagram 3f1586113763
Maandag wordt vervelend afgesloten. Het social media platform Instagram ligt er namelijk uit door een enorme storing, waardoor de dienst tijdelijk niet bereikbaar is. Instagram is niet de enige applicatie of website die last heeft van een storing.

Update - Instagram storing trapt weekend af

Een nieuwe Instagram storing trapt het weekend op slechte wijze af. Op Allestoringen zijn bijna 15.000 meldingen verschenen en de eerste piek lijkt daarmee net te zijn geweest. Hoe lang de storing aanhoudt, is voor nu alleen nog wel de vraag.
Voor velen is maandag al een verschrikkelijke dag, maar voor liefhebbers van Instagram is de dag nog een stuk slechter geworden. Door een enorme storing ligt het social media platform er namelijk helemaal uit. Op Allestoringen.nl zijn er in korte tijd al meer dan 11.000 klachten binnengekomen over de dienst.
De meeste meldingen gaan over problemen met serververbindingen. Op het eerste gezicht lijk je namelijk wel gewoon van Instagram te kunnen genieten, maar wanneer je je feed probeert te verversen of als je nieuwe foto's wil laten, dan zal de app aangeven dat er geen verbinding gemaakt kan worden.

Storingen bij meer sites en apps

Instagram is overigens niet de enige dienst of website die last heeft van een storing. Er is namelijk een enorme storing gaande, wat blijkbaar veroorzaakt wordt door problemen bij de host van meerdere grote bedrijven. Zo worden er naast Instagram ook problemen gemeld over Facebook, WhatsApp, T-Mobile, KPN, Vodafone en Snapchat. Doordat er de oorzaak van de storing waarschijnlijk bij een host ligt, is het onduidelijk wanneer Instagram en andere social media platformen weer voor iedereen te gebruiken zijn.
Eerder dit jaar was er ook al een grote storing bij een grote host. Toen lagen er ook veel diensten eruit, waaronder het PlayStation Network en meerdere banken.

Populair Nieuws