Update - ING storing trapt de woensdag slecht af

News
woensdag, 01 februari 2023 om 10:26
Als je je bankzaken bij ING regelt kan het zijn dat dat momenteel niet helemaal soepel loopt. Er lijkt namelijk sprake te zijn van een storing. In het afgelopen uur schiet het aantal meldingen flink omhoog.

Update - ING erkent storing

Soms bijft het stil bij een storing, maar ING laat via Twitter weten op de hoogte te zijn van de storing. Volgens de bank is inloggen in Mijn ING en de Mobiel Bankieren App niet mogelijk. Er wordt gezocht naar een oplossing.

Oorspronkelijk bericht

De ochtend loopt niet bijzonder soepel voor ING. Er zijn namelijk flink wat meldingen van een storing te zien op Allestoringen. Rond 10.00 begon er een piek te ontstaan die in een klein half uur ruimschoots over de 2000 heen snelde.
De meeste problemen lijken te zijn met het inloggen in de mobiel bankieren-app. Dat is natuurlijk een vrij essentieel onderdeel van je bankzaken in dit tijdperk van internetbankieren. Bij ING is het de belangrijkste manier om in te loggen in je overzicht en om te tekenen voor transacties. Het is dan ook aannemelijk dat veel klanten momenteel niets kunnen wat betreft het inzien van hun saldo, geld overboeken of betalingen doen.
Soms zijn dit soort storingen kort maar hevig, maar op het moment is er is nog geen daling zichtbaar in het aantal meldingen. Mocht je dus problemen hebben met inloggen, dan lijkt het een veilige aanname dat het probleem niet aan jouw kant ligt.

Nog weinig klachten bij ING

Opvallend genoeg is er nog geen klachtenregen te zien op het Twitter-account van ING. In de afgelopen 24 uur zijn er wel klanten geweest die aangeven last te hebben van een storing, maar grote problemen zoals nu worden niet gemeld. Het is onduidelijk of ING op de hoogte is van de storing en er is ook geen duidelijkheid over een eventuele oorzaak.

Populair Nieuws

Laatste Reacties