God of War Ragnarok krijgt trailer en speciale DualSense

News
woensdag, 14 september 2022 om 10:00
god of war ragnarokf1671538295
Tijdens een State of Play heeft Sony God of War Ragnarok opnieuw getoond. Een nieuwe trailer onthulde meer gameplay en delen van het verhaal. Ook onthulde Sony een nieuwe DualSense in het thema van de game.
In de nieuwe trailer voor God of War Ragnarok trekken Kratos en Atreus door de verschillende realms van Yggdrasil. We zien verschillende van de Noorse goden voorbijkomen, waaronder Thor. Hoewel we hem maar kort zien, lijkt zijn gevecht met Kratos passend heftig te worden.
De trailer laat ook zien dat de relatie tussen Kratos en Atreus aan het veranderen is. Atreus uit de wens om zijn vader te beschermen zoals hij zelf is beschermd, maar daar wil Kratos niets van weten. Je kunt de trailer en alle spectaculaire actie in de game hieronder bekijken.

God of War Ragnarok krijgt eigen DualSense

Sony onthulde ook dat er een speciale uitgave van de DualSense controller verschijnt in het thema van God of War Ragnarok. Hij is wit met blauw en op het touchpad staan twee wolven afgebeeld. Het is de eerste DualSense die in het teken staat van een specifieke game.
Deze DualSense is te pre-orderen vanaf 27 september. Het is nog onbekend waar de controller zoal verkrijgbaar is, mogelijk wordt hij een PlayStation Direct exclusive, al zijn andere versies van de DualSense tot dusver altijd in gewone winkels verkrijgbaar geweest. De controller verschijnt uiteindelijk tegelijk met de game, op 9 november.

Populair Nieuws