ING storing trapt de week slecht af

News
maandag, 23 augustus 2021 om 10:00
Bij ING is er momenteel sprake van een storing. De ING storing trapt de week slecht af en begon volgens Allestoringen al om half negen. Inmiddels staat de teller op iets meer dan honderd klachten, terwijl het aantal toeneemt.
Er komen flink wat meldingen van een grote ING storing bij Allestoringen. Via het meldingsplatform zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen en de piek lijkt nog niet voorbij te zien. Velen hebben problemen met overboekingen, terwijl andere gebruikers melden dat het niet eens mogelijk is om in te loggen.
Bij het internetbankieren lijken dan ook de grootste problemen te zijn. Ook het overboeken via online internetbankieren werkt namelijk niet volgens een kleine 20 procent van de gebruikers van Allestoringen. Op Twitter lijkt ING zelf nog geen uitspraken te doen over de storing.

ING storing één van velen

Het is niet de eerste keer in 2021 dat ING met een storing te kampen heeft. Vorige maand waren er namelijk ook al flink wat problemen wegens een storing rondom het internetbankieren. Toen waren de problemen vooral te vinden in en rondom de randstad, iets wat deze keer iets minder het geval is.
Waar het leeuwendeel van de storingen uit de randstad komt, zijn ook meldingen te vinden in de rest van Nederland. Vanuit Groningen, Assen en Eindhoven worden namelijk ook een aantal problemen gemeld. Het is nog onduidelijk hoe lang de storing gaat duren.

Populair Nieuws