Indrukwekkende indie game is 1 miljoen keer verkocht

News
zondag, 21 augustus 2022 om 17:00
cult of the lamb headerf1660895074
De Indie game Cult of the Lamb heeft in de eerste week dat het uit is, één miljoen spelers aangetikt. Dit zijn indrukwekkende cijfers voor een indie game.
Massive Monster, de maker van Cult of the Lamb, heeft op Twitter laten weten dat hun game één miljoen spelers heeft. In de Tweet uiten ze verder hun dankbaarheid en hinten ze er ook naar dat ze nog druk bezig zijn om de game beter te maken. Er zitten bijvoorbeeld verbeteringen aan te komen en er wordt hard gewerkt om bugs te fixen. Het meest opvallende is misschien wel dat Massive Monster in de Tweet zegt dat er een grote content updates aan zit te komen en dat dit slechts het begin is.
Cult of the Lamb is vergelijkbaar met games als Animal Crossing, je bouwt namelijk op een terrein allerlei gebouwen, decoraties en apparaten waarmee je makkelijker aan spullen kan komen. Toch is Cult of the Lamb ook weer heel anders dan Animal Crossing, de game heeft namelijk een duister tintje en het doel is om een cult te maken om een satanistisch wezen te bevrijden. Je laat je cultleden voor je werken, je aanbidden en offert ze in sommige gevallen zelfs op. Daarnaast moet je naast het onderhouden van de cult ook door verschillende dungeons vechten om progressie te boeken en is Cult of the Lamb tegelijkertijd een rogue like game.

Ophef over indie game Cult of the Lamb

Na de release van de game was er wat ophef over. Niet om de gruwelijke tint van de game zoals je zou denken, maar op het gebied van Xbox Gamepass gingen er wat geruchten rond. Zo zou Sony geld betaald hebben om de game niet op Xbox Gamepass uit te brengen. Devolver Digital, de uitgever van Cult of the Lamb, heeft laten weten dat deze geruchten onzin zijn en dus niet kloppen.

Populair Nieuws