Halo Infinite krijgt mogelijk deze populaire gamemodi

News
woensdag, 29 december 2021 om 9:30
halo infinite gameplayf1632817206
Volgens een lek in Halo Infinite wordt er nu verwacht dat er een aantal populaire gamemodi naar Halo Infinite komen. Dit is gedeeld op Twitter. In de data van de game zijn namelijk medailles gelekt die hier naar zouden verwijzen.
Het is niet raar voor ontwikkelaars om bepaalde onderdelen alvast in de game te stoppen, voordat deze ook beschikbaar worden voor het normale publiek. Maar hiermee lopen studio's wel het risico dat dataminers achter informatie komen. Hierdoor wordt er snel iets gelekt over een game. Zoals nu ook het geval is met Halo Infinite.

Welke gamemodi komen naar Halo Infinite?

Het zou gaan om gamemodi die te maken hebben met Infection en Grifball. Dit zou te zien zijn aan medailles die gevonden zijn in de data. Uit de naam en afbeelding van de medailles is op te maken wat voor soort gamemodi er mogelijk zulllen worden toegevoegd.
De gamemodi zijn populair dus het valt wel te verwachten dat deze ook echt naar de game zullen gaan komen. Het is alleen de vraag wanneer, dit kan nog wel even gaan duren, maar in ieder geval is te zien aan de data dat er al een begin is gemaakt.
De data bevestigt de komst alleen niet. Niet alles waar namelijk aan gewerkt wordt in een game zal ook daadwerkelijk naar de game komen, maar gezien Halo Infinite nog een aantal jaar mee moet gaan, valt te verwachten dat de gamemodi wel naar de game komen. Het zal alleen wel even duren voordat deze dan daadwerkelijk worden toegevoegd.