Eerste trailer Immortals Fenyx Rising getoond!

  Gisteren tijdens het grote Ubisoft Forward 2020 evenement werd er natuurlijk een hoop aangekondigd. Bij deze aankondigingen zat ook de 'nieuwe' game Immortals Fenyx Rising. De titel heeft nu haar eerste trailer gekregen na de opvallende naamsverandering.

  Hetgene wat het meeste opvalt aan Immortal Fenyx Rising is dat het spel een nieuwe naam gekregen heeft. Het spel zou eerst namelijk Gods & Monsters gaan heten, maar bij nader inzien besloot Ubisoft dat Immortal Fenyx Rising een meer toepasselijke naam was. In het spel stap je in de schoenen van een personage genaamd Fenyx. Het is jouw doel om de Griekse goden te redden van ondergang. Volgens één van de laatste goden van Olympus, Hermes, ben jij de uitverkorene om de Griekse goden te redden. Jij bent de laatste hoop omdat Typhon, een titaan uit de Griekse mythologie, het rijk van de goden heeft overgenomen.

  In het spel zitten een aantal hele vette features. Zo kan jij bijvoorbeeld uitkiezen hoe jouw ‘Fenyx’ eruit komt te zien. Met ontzettend veel verschillende opties heb je allerlei keuzes om het uiterlijk van jouw personage te bepalen. Naarmate je verder komt in het spel word je steeds sterker en sterker. Niet alleen kan je wapens en ander soort uitrusting vinden die jou sterker maakt, maar ook kan je speciale objecten vinden zoals vleugels, waardoor de gameplay flink zal veranderen.

  De Griekse cultuur verkennen

  Het spel is een open world game, dus ook buiten de verhaallijn valt er nog een heleboel te beleven. In de wereld van Immortal Fenyx Rising zijn enorm veel verschillende en mooie locaties. Je kan bepaalde missies, puzzels en verhalen tegenkomen die niet alleen jou personage sterker maken, maar ook nog eens vette verhalen uit de Griekse mythologie meegeven.

  Immortals Fenyx Rising zal op 3 december uitkomen voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One, PC, Google Stadia en de Nintendo Switch!

  Immortals Fenyx Rising

  Verkijgbaar vanaf 3 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.