Far Cry 6 is snel helemaal gratis te spelen

News
woensdag, 15 februari 2023 om 17:00
far cry 6 headerf1635340846
Als je Far Cry 6 nog niet in huis hebt, maar wel benieuwd bent naar de shooter van Ubisoft, dan hebben we goed nieuws. De game is namelijk zeer snel helemaal gratis te spelen!
Ubisoft wil dat meer spelers gaan genieten van Far Cry 6. De Franse uitgever laat namelijk iedereen de game helemaal gratis spelen vanaf donderdag 16 februari. Dat heeft Ubisoft aangekondigd via haar eigen site. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de actie eindigt op 20 februari. Daarna moet je gewoon weer in het bezit zijn van de game om Far Cry 6 te kunnen spelen.
Als je tijdens de gratis periode overtuigd bent van de gameplay, dan hoef je niet het volle pond te betalen. Je kan die dagen namelijk profiteren van maar liefst 70 procent korting op Far Cry 6. Als je ook de Lost Between Worlds-uitbreiding aan je collectie wil toevoegen, dan kan dat met 50 procent korting.
Voor spelers die al Far Cry 6 in hun bezit hebben is er ook goed nieuws. Speel je namelijk co-op tijdens het gratis weekend, dan krijg je het snipergeweer White Lotus aan je account toegevoegd.

Dictator omver werpen in Far Cry 6

In de game speel je als Dani Rojas, een guerrillastrijder op het fictieve eiland Yara. Het tropische paradijs wordt met harde hand geregeerd door dictator Anton Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito) en het is aan jou en je collega’s om hem ten vallen te brengen. Daarvoor moet je alleen wel eerst voorbij zijn leger zien te komen. Gelukkig heb je veel vuurwerk en explosieve middelen om mee te spelen.
Check hier onze review van Far Cry 6.

Populair Nieuws