House of the Dragon merchandise op volle toeren: nu ook whisky’s aangekondigd

News
vrijdag, 14 juni 2024 om 19:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Het tweede seizoen van The House of the Dragon begint aanstaande maandag op HBO Max. De marketingmachine draait op volle toeren. Want wat gaat het naast de show ook goed doen? Merchandise. Zo is er nu House of the Dragon whisky aangekondigd.
Het is geen ongewone combinatie in de wereld van series en films dat er een stunt uitgevoerd wordt met een bepaalde sterkte drank. Zo verscheen jaren geleden een whiskycollectie van Game of Thrones en werden er bij seizoen één van House of the Dragon speciale wijnen op de markt gebracht.

Single malt whisky's op komst van House of the Dragon

Nu met de komst van seizoen 2 komt er iets anders aan: wederom whisky. Het gaat in totaal om twee flessen single malt whisky die op gelanceerd worden door Indri. Dit is een Indiaas merk dat snel stappen aan het maken is in de whisky-industrie.
De twee whisky’s die uitgebracht worden staan symbool voor twee huizen uit de bekende HBO show. Er is alleen wel één probleem en dat is de flessen vooralsnog niet naar Europa komen, maar in eigen land blijven. Dat was wel anders met de Game of Thrones whiskycollectie, alsook met de wijnen die uitgebracht werden tijdens seizoen 1 van House of the Dragon.

Kookboek op komst

Wel komen er andere dingen naar Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookboek? Op 20 augustus verschijnt het boek The Official Cookbook: Recipes from Game of Thrones and House of the Dragon. Dus wie wil dineren als een ware koning of koningin, weet wat hem/haar/hen te doen staat.
Het boek is alvast te pre-orderen voor 31,99 euro.
The Official Westeros Cookbook: Recipes from Game of Thrones and House of the Dragon Image
The Official Westeros Cookbook: Recipes from Game of Thrones and House of the Dragon
EUR31.99
Op voorraad
Koop op bol.
Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen van House of the Dragon? Laat het ons weten via de poll.
De serie krijgt ook een derde seizoen, zo is bekendgemaakt door HBO.

Poll