Haal deze nieuwe horror game nu al met korting!

News
dinsdag, 06 december 2022 om 14:30
the callisto protocolf1654790279
Halloween is lang en breed voorbij, maar eigenlijk is het tijdens deze donkere dagen heel makkelijk om ook zonder speciale gelegenheid flink te griezelen. Daarbij helpt het natuurlijk om een horror-game in huis te hebben. De gloednieuwe titel The Callisto Protocol is nu met flinke korting te scoren.
Het is een goede winter om Dead Space fan te zijn. In januari kun je uitkijken naar de Dead Space remake, maar voor de jaarwisseling zit je eigenlijk ook al goed. De nieuwe titel The Callisto Protocol wordt namelijk vaak met de horror klassieker vergeleken.

Scoor The Callisto Protocol goedkoop bij Game Mania!

Mocht je het geld voor een nieuwe game niet hebben liggen, dan nog kun je misschien deze game in huis halen. Bij Game Mania kun je namelijk korting krijgen door games in te leveren. Als je dus wat op de plank hebt staan dat je toch nooit meer speelt, dan kun je deze nieuw game voor 20 euro scoren.
Dan heb je wel de versie voor PS4 of Xbox One. Maar niet getreurd, ook de next-gen versie is met korting te scoren, maar die kost dan 40 euro. Voor de PS4 of Xbox One-game moet je twee games uit deze lijst inleveren. Voor de PS5 of Series X-versie heb je één game uit deze lijst nodig.
Je kunt trouwens ook als je niet van horror houdt mooie korting scoren bij Game Mania. Zo vindt je daar nu Gotham Knights voor minder dan 30 euro. Ben je helemaal niet op zoek naar games, dan heeft MediaMarkt deals voor de Kerst en heeft bol.com LEGO Super Mario in de aanbieding, waaronder de grote Bowser-set.

Populair Nieuws