Gloednieuwe PS5, Xbox Series X game nu al met korting te scoren

News
dinsdag, 06 december 2022 om 12:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Wil jij een gloednieuwe game voor PS5 en Xbox Series X nu al met dikke korting scoren? Dat kan. Game Mania gooit namelijk Gotham Knights in de uitverkoop en verlaagt de prijs van 74.98 naar 29.98 euro. Het gaat om de special edition.
Gotham Knights is nog niet zo heel lang uit op de markt. De game kwam op 21 oktober dit jaar uit voor PS5 en Xbox Series X en verdiende een nette 7.5 in onze Gotham Knights recensie. Wat met name positief uitpakt zijn de toffe missies, waar er veel van zijn, de online co-op en het vechtsysteem. De game was al tijdens Black Friday en Cyber Monday met korting te vinden, maar was toen toch net iets duurder dan nu het geval is.
Nu kan de game bij Game Mania besteld worden voor 29.98 voor zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X/S. Wel staat erbij dat er slechts één per persoon besteld kan worden.

Gotham Knights vooral leuk in co-op

Een lichtelijke vreemde keuze wellicht, gezien de game co-op gespeeld kan worden. En misschien is dat zelfs wel het leukste aan de game. Wel is er iets positiefs: op de website staat dat gratis verzenden geldig is vanaf 30 euro, maar deze game wordt ook gewoon gratis verzonden, ook al zit je met deze korting twee cent onder de minimale prijs.