Horizon Forbidden West trailer toont verhaal

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 8:00
horizon forbidden west 2f1632911376
Het heeft even geduurd, maar na talloze teases op de PlayStation Blog en allemaal leuke content op Twitter is er dan eindelijk een trailer voor Horizon Forbidden West waarin we alle stammen in de game te zien krijgen. Ook het verhaal wordt gedeeltelijk uit de doeken gedaan.
Laten we om te beginnen even stilstaan bij het feit dat de game er ongelofelijk mooi uit ziet. Hoewel de trailer is gefocust op de verschillende stammen die leven in de wereld van Forbidden West, krijgen we een ontzettend goed beeld van hoe die wereld eruit gaat zien. Zo zien we bijvoorbeeld de Golden Gate Bridge die overwoekerd is door gras. Ook zien we uitgestrekte landschappen met allerlei gevaren.
Maar goed, de trailer gaat niet over de landschappen maar over de stammen. De stammen worden behandeld, waarbij er eigenlijk al het nodige verteld over het verhaal van Forbidden West">Horizon Forbidden West. In de Forbidden West leven drie clans: De Carja, de Utaru en de Tenakth. De drie stammen hebben veel gevochten, maar bundelen nu hun krachten voor een ongemakkelijke samenwerking tegen een gezamenlijke tegenstander: Regalla en haar rebellen.

Verhaal van Horizon Forbidden West bekend?

In het eerste deel van Horizon nam je het op tegen een virus. Dit virus kon machines overnemen, en was groot geworden door een glitch in het project Horizon Zero Dawn. Uiteraard had de eerste Horizon game ook allerlei stammen, maar er zat nooit echt een diepgaand verhaal achter.
In Horizon Forbidden West lijken die stammen behoorlijk belangrijk voor het verhaal, want deze drie stammen nemen het op tegen de enorm sterke Regalla. Er zijn in de game alleen geruchten over een nog sterkere stam, die verder in het westen leeft. Mogelijk wordt het Aloys missie om deze stam te vinden, zodat ook zij zich kunnen mengen in de strijd om Regalla uit te schakelen.