Honderden demo’s gratis te spelen op Steam

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 19:00
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
Als je nog geen plannen voor deze week hebt, weet Valve wel raad. Deze week kun je namelijk honderden demo’s op Steam gratis uitproberen als onderdeel van Steam’s Next Fest.
Dit is de negende editie van Next Fest sinds 2019, toen het evenement nog de naam The Game Festival droeg. Behalve honderden demo’s zijn er ook genoeg livestreams van ontwikkelaars te volgen. De livestreams bestaan onder andere uit play-throughs en interviews. Zelf kun je ook vragen stellen aan de ontwikkelaars.
Het programma van deze livestreams vind je op de officiële site van Next Fest. Mocht er iets interessants tussen zitten kun je heel handig een reminder zetten.
De complete lijst van games die deze week meedoen aan de showcase vind je op de site voor het evenement. De games kun je sorteren op genre, of je kunt kijken wat de meest populaire zijn. Wij hebben hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet.

Honderden demo's op Steam

  • In 2D Survival horror the machine that BREATHES, geïnspireerd door Resident Evil en System Shock, kruip je door een vijandige omgeving met een beperkte voorraad om je schrap te zetten tegen het onbekende (Windows).
  • Schop, gooi en sla je een weg naar de overwinning in multiplayer platform brawler Skeleton Crew (Windows, Mac).
  • Ga op reis langs kleurrijke planeten in actie RPG Batora: Lost Haven, waarin je geweten het gewicht van je beslissingen zal dragen (Windows).
  • Ontdek het verhaal van de heks Baba Yaga in de FPS Blacktail (Windows).
  • Speel aan de kant van de monsters en versla de helden in Monster’s Domain (Windows).
  • Onderhoud een kattencafé in Cat Cafe Manager van de Nederlandse studio Roost Games (Windows).
  • Ontdek wat er met de vermiste erfgename is gebeurd in Forest Grove (Mac).
Next Fest duurt tot 28 februari, dus wees er snel bij als je even wat titels wil proberen.