‘Hollow Knight: Silksong is het wachten waard’

News
zondag, 12 februari 2023 om 15:30
hollow knight silksongf1611670276
Het is alweer een tijdje geleden sinds we voor het laatst iets hoorden over Hollow Knight: Silksong. Een van de gametesters heeft zich nu uitgesproken over de game.
Vorig jaar werd er een nieuwe gameplaytrailer van Hollow Knight: Silksong getoond tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. Ook werd daar onthuld dat de game vanaf dag 1 te spelen is via de Xbox Game Pass. Sindsdien is het stil. Fans hadden gehoopt meer te weten te komen tijdens de Nintendo Direct eerder deze week, maar van de game ontbrak ieder spoor.
Dit leidde tot een hoop wanhopige berichten en memes in de Discord van de game. Een van de gametesters, Graig, had met de fans te doen en besloot daarop een kleine update te geven:
‘’Ik voel met jullie mee. Ik wil echt dat deze game zo snel mogelijk wordt uitgebracht en de testers, evenals Team Cherry, werken er hard aan om de game uit te brengen,’’ aldus Graig. ‘’Het komt eraan en is een glorieuze game dat het wachten waard is.’’

Wanneer kunnen we Hollow Knight: Silksong verwachten?

Hollow Knight: Silksong heeft vooralsnog geen officiële releasedatum. Het feit dat de game vorig jaar tijdens de Xbox showcase werd getoond is wel een goed teken: volgens hoofd van Xbox Gaming Sarah Bond moeten alle titels die tijdens de showcase voorbijkomen binnen de twaalf maanden daarna verschijnen. Dat zou betekenen dat we de game voor komende juni kunnen verwachten.