‘Hogwarts Legacy verschijnt in september 2022’

News
maandag, 31 januari 2022 om 14:30
hogwarts legacyf1609859698
Volgens een leaker verschijnt Hogwarts Legacy in september 2022. Eerder waren er geruchten dat de game pas in 2023 zal verschijnen, maar mogelijk kunnen we toch al dit jaar met de game aan de slag.
Volgens de leaker AccountNGT zal Hogwarts Legacy een releasedatum krijgen in september 2022. Verder zegt de insider ook dat de eerstvolgende trailer in februari of maart zal verschijnen, mogelijk als onderdeel van een PlayStation State of Play. Als dit waar is, zal de trailer de vaardigheden in de game laten zien en de technische mogelijkheden.
Hogwarts Legacy van Avalanche Software heeft nog steeds geen vaste releasedatum. Eerder waren er geruchten dat de game was uitgesteld naar 2023, maar later bevestigde Wizarding World dat de game nog voor 2022 op de planning staat. Ook Warner Bros. Brazil bevestigde de 2022 release in een tweet. De game werd in 2020 aangekondigd tijdens een PlayStation 5-evenement en stond oorspronkelijk gepland voor 2021. Later werd aangekondigd dat de game werd uitgesteld tot 2022.

Waar gaat Hogwarts Legacy over?

Hogwarts Legacy is een open world actie-RPG die zich afspeelt in de wereld van Harry Potter. In de game ervaar je Hogwarts aan het einde van de 19de eeuw. Je personage is een student aan de toverschool en de sleutel tot een oud geheim dat de tovenaarswereld dreigt te vernietigen. Alleen jij kunt beslissen of je dit geheim voor het welzijn van iedereen wil beschermen, of toegeeft aan de duistere magie.

Of de game ook echt in 2022 zal verschijnen is nog niet duidelijk. Hopelijk horen we hier binnenkort meer over. Hogwarts Legacy verschijnt voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Populair Nieuws