Halo Infinite’s Big Team Battle krijgt langverwachte hotfix

News
maandag, 31 januari 2022 om 14:00
halo infinite multiplayerf1642348001
Het lijkt erop dat de langverwachte Big Team Battle hotfix er eindelijk aankomt. Al vanaf launch zijn er veel problemen rond het connecten met de server die tot op heden nog niet opgelost zijn. Daar komt volgens 343 industries snel verandering in.
Op 11 januari 2022 kwam er al nieuws naar voren dat de makers achter Halo Infinite, 343 industries, bezig zijn om de Big Team Battle problemen op te lossen. Er kwam toen geen duidelijke releasedatum voor een hotfix, maar op de Halo Blog laat een werknemer bij de game studio weten dat de connectieproblemen op 3 februari al opgelost kunnen zijn.
Het grootste probleem rondom Big Team Battle is het niet samen kunnen spelen met je vrienden. Eigenlijk zou deze modus juist degene zijn die met vrienden gespeeld moet worden, maar de 12v12 gamemodus ondergaat al sinds lancering connectieproblemen. Hierdoor kunnen spelers niet elkaars potje joinen, of wordt er iemand uit het fireteam gegooid wanneer je met een groep de modus ingaat. Eerder heeft 343 industries geprobeerd dit op te lossen, maar zonder succes.

Meer veranderingen voor Halo Infinite

In de blogpost is ook te lezen dat de item shop nauwkeurig in de gaten gehouden wordt. Binnenkort zullen er flinke aanpassingen worden gedaan op basis van feedback van de spelers. Ook komt er oude content terug, en zullen skins niet alleen nog maar in bundels beschikbaar zijn. De Purrfect Audio Helmet maak ook een comeback, en is binnenkort weer in de store beschikbaar. Deze helm is enorm positief ontvangen in de community en het is fijn om te zien dat 343 industries daar naar luistert.