Hogwarts Legacy Deluxe Edition met early access weer te scoren!

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 13:00
hogwarts legacyf1610368146
Als je niet kan wachten op Hogwarts Legacy, dan hebben we goed nieuws voor je. De Deluxe Edition is namelijk weer verkrijgbaar, waardoor je meteen met de game aan de slag kan dankzij early access!
De release van Hogwarts Legacy staat officieel op 10 februari, maar het is nu al mogelijk om met de game aan de slag te gaan. Eigenaren van de Deluxe Edition kunnen namelijk profiteren van early access, waardoor ze sinds vandaag hun avontuur in de Wizarding World kunnen beginnen.

Deluxe Edition weer op voorraad

De fysieke versie van de Deluxe Edition was alleen lange tijd uitverkocht. Gelukkig kan je die speciale versie nu weer in huis kunnen halen. Bij bol.com is er namelijk een nieuwe voorraad van de Hogwarts Legacy Deluxe Edition verschenen, dus sla snel je slag!
Ben je nog niet helemaal overtuigd van Hogwarts Legacy, dan kan je nu onze review van de game lezen. Wij hebben de nieuwe titel beloond met een mooie 9 en dit hadden wij erover te zeggen:

“Een nieuw avontuur in de Wizarding World leek al jarenlang een uitstekend idee en Avalanche Software heeft met verve bewezen wat er allemaal mogelijk is. Spelers worden getrakteerd op een uitgebreid verhaal met een compleet nieuwe cast aan personages, een prachtige wereld die vol zit met content en een gevechtssysteem dat sterk in elkaar zit.

Het verhaal had wat ons betreft wel iets sneller op gang mogen komen, maar het zijn vooral de interacties met je klasgenoten en de levendige wereld die Hogwarts Legacy zo’n een magische ervaring maken. Alleen wel met een groot gebrek aan Quidditch. Als je ook maar een beetje liefde hebt voor de wereld van Harry Potter, dan mag je Hogwarts Legacy niet aan je voorbij laten gaan!”

Populair Nieuws