His Dark Materials seizoen 3 is al helemaal te kijken op HBO Max

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 10:30
his dark materials 3f1610460709
Misschien is het aan je voorbij gegaan, maar de fantasyserie His Dark Materials staat in zijn geheel al op HBO Max. Het gaat om seizoen 3 dat acht afleveringen telt van ongeveer een uur.
His Dark Materials is een fantasy serie die voor het eerst verscheen in 2019. His een fantasyreeks, gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Philip Pullman. Het verhaal speelt zich af in een alternatieve wereld waarin mensen verbonden zijn met dieren, dit zijn hun deamons. Deze dieren zijn in principe levenslang verbonden aan de mensen. Zodra een dier bijvoorbeeld pijn wordt gedaan, voelt de mens die gekoppeld is aan het dier dit meteen.

Waar gaat His Dark Materials over?

In de serie volgt de kijker Lyra (Dafne Keen). Zij is een wees dat een geheim ontdekt, dat te maken heeft met Lord Asriel (James McAvoy) en Marisa Coulter (Ruth Wilson). Van de één op de andere dag wordt haar beste vriend ontvoerd en ook een hoop andere kinderen worden ontvoerd. Je begrijpt het, Lyra gaat op avontuur, samen met een vriend, om te ontdekken wat er allemaal aan de hand is. Ondertussen vraag je je als kijker af wat de agenda's zijn van Lord Asriel en Marisa Coulter.
Alle drie seizoenen zijn te bekijken op HBO Max en daarmee is deze fantasy-serie ten einde gekomen. Het is namelijk al bekend dat er geen vierde seizoen komt. Lees ook ons artikel met de 5 redenen waarom je His Dark Materials moet kijken.

Populair Nieuws