Dit wordt momenteel het best bekeken op Videoland

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 11:30
videolandf1665554834
Het nieuwe jaar is begonnen en mensen zitten weer massaal op de streamingdiensten. Ook Videoland gaat lekker. Benieuwd naar de top 3 best bekeken programma's van dit moment? We zetten ze voor je op een rij.
Videoland is een on demandservice van RTL, dus je vindt er allerlei Nederlandse programma's. Naast series vind je er ook diverse films van Nederlandse bodem, maar ook buitenlandse films, zoals Spider-Man Far From home.

Best bekeken programma's van dit moment?

Momenteel zijn dit de programma die het best bekeken worden:
  • The Real Housewives of Amsterdam
    In deze serie volgt de kijker 7 vrouwen uit Amsterdam die een luxueus leven nastreven. Eerder was dit al te volgen in het buitenland, nu dus ook in Nederland.
  • Special Forces Vips
    In dit programma worden bekende Nederlanders gevold om te kijken hoe goed ze een militaire eenheid kunnen vormen. Daarvoor worden ze zwaar op de prof gesteld. Bekende namen die dit seizoen meedoen zijn Ferry Doedens en Marianne Timmer. Kunnen zijn de zware proeven doorstaan?
  • Prince Charming
    Dit is het derde seizoen alweer waarin een 'prins' in een datingshow met meerdere mannen datet om zo de liefde van zijn leven te vinden. In een vorig seizoen kwam er daadwerkelijk een liefdesduo uit en zal er dit jaar een bruiloft plaatsvinden, al is dat niet tussen de prins en de winnaar, maar de prins en de nummer 2...
Wat kijk jij momenteel op Videoland? Ben jij van de Nederlandse programma's of juist niet? Laat het weten in de comments.

Populair Nieuws