His Dark Materials had eigenlijk meer afleveringen in seizoen twee

News
zaterdag, 02 januari 2021 om 9:30
his dark materialsf1574777066
Op tweede kerstdag konden jullie op XGN lezen dat His Dark Materials met een derde en ook tevens laatste seizoen komt. In 2019 verscheen het eerste seizoen en sinds kort kunnen we genieten van het tweede seizoen. Maar wat blijkt: het tweede seizoen zou eigenlijk langer zijn dan dat die uiteindelijk geworden is? Wat zijn we allemaal misgelopen?

We zijn een aflevering kwijt

Het eerste seizoen van His Dark Materials heeft acht afleveringen en het tweede seizoen heeft erg ‘slechts’ zeven. Het gebeurt niet vaak dat een seizoen een oneven aantal afleveringen heeft en dat was in dit geval ook zeker niet de planning. Het was namelijk de bedoeling dat het tweede seizoen van His Dark Materials ook acht afleveringen zou krijgen.

Corona gooit wederom roet in het eten

Tot zover kregen we namelijk de laatste tijd behoorlijk weinig van Lord Asriel te zien en deze achtste aflevering had dat moeten opvullen. De achtste aflevering kon je bijna zien als een soort verhaal op zich en zou niet gebaseerd zijn op de boeken. De opnames waren zelfs al ingepland, maar toen brak corona uit. Zoals jullie allemaal wel weten stond de wereld even helemaal stil (en staat dat eigenlijk nog steeds) en daarom werden de opnames toen geschrapt.

Krijgen we deze aflevering ooit te zien?

Maar de hamvraag is natuurlijk: krijgen we ooit deze aflevering te zien? Voor zover we weten staat die niet meer op de planning, maar aangezien er nog een derde seizoen gemaakt moet worden is het natuurlijk niet ondenkbaar dat deze aflevering er ooit nog van komt. Voor nu moeten we helaas nog even wachten en wie weet wat de toekomst ons nog allemaal brengt.

Populair Nieuws