Hint Wednesday-actrice Joy Sunday op seizoen 2?

News
zaterdag, 03 december 2022 om 14:30
wednesday s1 e3 00 34 53 17r 1f1669801503
Netflix’ serie Wednesday is een groot succes voor de streamingdienst. De serie staat nog geen twee weken op de streamingdienst en breekt nu al records. Met 341,23 miljoen kijkuren breekt de serie over de iconische Wednesday Addams het record voor de meeste kijkuren in een week tijd voor een Engelstalige serie. Een tweede seizoen lijkt daarmee verzekerd, maar niets is nog zeker.
Actrice Joy Sunday, die Bianca speelt in Netflix’ Wednesday, sprak met Deadline over de serie, haar personage en een mogelijk tweede seizoen. Daarbij deed ze een uitspraak die leek te hinten op een vervolg.
Let op: er volgen nu spoilers voor het einde van seizoen 1.
Aan het eind van seizoen 1 lijkt het erop dat Bianca misschien niet terugkeert naar Nevermore, de school waar Wednesday en Bianca naar toegaan, om familieproblemen op te lossen. Fans vragen zich daarom natuurlijk af of Bianca wel terugkeert voor een mogelijk tweede seizoen. Volgens Sunday is er niets te vrezen: de actrice is er verzekerd van dat haar karakter nog veel meer verhalen te vertellen heeft. Hiermee lijkt ze er meteen op te hinten dat er ook werkelijk een tweede seizoen komt.

Waar gaat Wednesday over?

In Wednesday volgen we Wednesday Addams (Jenny Ortega), lid van de iconische Addams Family. Wanneer ze van school gestuurd wordt, sturen haar ouders haar naar de Nevermore Academy, een school voor monsterlijke outcasts. Eenmaal daar komt ze erachter dat ze psychische krachten heeft, die wel eens van pas kunnen komen om een moordmysterie op te lossen.