HBO trekt stekker uit serie na twee seizoenen

News
zaterdag, 03 december 2022 om 14:00
go1 638b3bededdcbf1670069268
Slecht nieuws voor wie hoopte op een derde seizoen van HBO serie Los Espookys. De laatste aflevering van het tweede seizoen is nog geen twee maanden geleden uitgekomen of de serie is alweer gecanceld.
Los Espookys volgt een groep vrienden in Mexico-Stad met een liefde voor horrorfilms. De vrienden besluiten om deze passie om te zetten in een bedrijf waarbij ze enge situaties verzinnen en mensen proberen te laten geloven dat deze echt zijn. De cast bestond onder andere uit Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.
HBO laat weten blij te zijn het ‘unieke en hilarische’ tweede seizoen van de serie ondanks vertragingen door de pandemie uitgezonden te hebben. ‘’We bedanken Julio, Ana en Fred voor deze fantasierijke en heerlijk bizarre wereld die zij hebben gecreëerd. We hebben momenteel geen plannen voor een derde seizoen, maar we zouden in de toekomst graag met deze cast en crew willen werken.’’

Blijft Los Espookys op HBO Max?

Wanneer je tegenwoordig een nieuwe serie start is het nog maar de vraag of de serie wel meerdere seizoenen kreeg. Met name Netflix en HBO Max halen regelmatig het nieuws met het cancelen van series. HBO Max maakte het wel heel bont door zelfs Originals, content waarover het bedrijf dus zelf de rechten beschikt, van de streamingdienst te verwijderen. Volgens een vertegenwoordiger van HBO Max was deze zet nodig voor de fusering van HBO Max en Discovery+.
Of Los Espookys hetzelfde lot staat te wachten is nog niet duidelijk. De serie is momenteel nog te zien op de streamingdienst.